Home Noord-Brabant Roosendaal – Vier aanhoudingen in onderzoek drugshandel

Roosendaal – Vier aanhoudingen in onderzoek drugshandel

De recherche heeft samen met de Drugs Squad in Roosendaal, in het kader van een onderzoek naar drugshandel, vier personen aangehouden.

De politie is een onderzoek gestart vanwege het vermoeden van drugshandel. Dinsdag 30 mei werd al een vermoedelijke  53-jarige Belgische  klant aangehouden voor drugsbezit. Woensdag hield de politie een 25-jarige Belg aan die drugs zou hebben gekocht van de  36-jarige Roosendaler. In de woning van de vermoedelijke drugshandelaar aan De Genestetlaan troffen agenten een grote hoeveelheid soft- en harddrugs aan waaronder XTC pillen, GHB, LSD en cocaïne en een grote som contant geld. In de woning was een 29-jarige bewoonster  aanwezig die ook is gearresteerd. De vier verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. 

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…