Home Nederland Busongeluk in Frankrijk met leerlingen Strabrecht College Geldrop

Busongeluk in Frankrijk met leerlingen Strabrecht College Geldrop

Vanmorgen heeft er in Frankrijk een ongeluk  plaatsgevonden met een bus met leerlingen van het Strabrecht College uit Geldrop. De bus was op weg naar Londen en botste tegen een vrachtwagen. Het ongeluk vond plaats in de buurt van Calais.  De Poolse vrachtwagenchauffeur kwam tot stilstand nadat hij in slaap gevallen zou zijn, waarna de bus op de vrachtwagen inreed.

Er zijn 16 gewonden waarvan 12 leerlingen. Die zijn allen opgevangen in het ziekenhuis in Duinkerken. De anderen zijn opgevangen op een school in de buurt. Er zijn drie collega’s van de school naar Frankrijk gegaan om assistentie te verlenen. Ook is er is een bus onderweg naar Frankrijk om de leerlingen op te halen.  Ouders van de betrokken leerlingen worden op school opgevangen.

 

 

 

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Gezocht – Diefstal noveenkaarsen uit Hasseltse kapel

Deze man wordt door de politie gezocht in verband met een diefstal. Een opmerkelijke diefs…