Home Noord-Brabant Wegpiraat veroorzaakt ongeval in Etten-Leur

Wegpiraat veroorzaakt ongeval in Etten-Leur

Een 22-jarige man uit Oosterhout is zaterdagmiddag 27 mei aangehouden omdat hij vermoedelijk door gevaarlijk rijgedrag een ongeval veroorzaakte. Er raakte niemand gewond.

De Oosterhouter reed rond 14.30 uur op de A58 bij Etten-Leur zeer kort achter op een voorligger die op de linkerbaan een motorrijder inhaalde. De 22-jarige reed vervolgens via de rechterkant de motorrijder voorbij en kwam voor de automobilist de rijbaan op. De Oosterhoutse bestuurder remde waardoor ook de achteropkomende automobilist moest remmen. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en kwam in een sloot tot stilstand. De 22-jarige bestuurder is aangehouden en zijn rijbewijs is ingenomen.

Laad meer Noord-Brabant
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Politie zoekt getuigen brandstichting

Vannacht (20 op 21 juni) tussen 00.30 en 00.45 is een auto in brand gestoken aan de Burgem…