Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Dordrecht, Breda, Bergen op Zoom – Bergenaar niet vrijgelaten maar door politie aangehouden in PI Dordrecht

Dordrecht, Breda, Bergen op Zoom – Bergenaar niet vrijgelaten maar door politie aangehouden in PI Dordrecht

De politie heeft vanmiddag in de Penitentiaire Inrichting in Dordrecht een 47-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden die verdacht wordt van (poging tot) zware mishandeling. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Breda en in verzekering gesteld. Het gaat om de man die vandaag door de rechtbank onder voorwaarden uit zijn voorlopige hechtenis voor een andere zaak werd vrijgelaten. Hij werd op vrijdag 17 februari 2017 rond 06.15 uur door de politie samen met een 49-jarige plaatsgenoot aangehouden vanwege het overtreden van de schorsende voorwaarden.

Laad meer Bergen op Zoom
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Undercover actie tegen illegale prostitutie

Zaterdagavond heeft de Afdeling Vreemdelingen Identificatie Mensenhandel (AVIM) met tien m…