Home Noord-Brabant Kempen Emté Veldhoven in november op de schop

Emté Veldhoven in november op de schop

92-logo-236x220De Emté aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven is verouderd. Dat vinden de eigenaren van de supermarkt. Daarom gaat de winkel in november helemaal op de schop, om na een verbouwing die waarschijnlijk een week zal duren, compleet vernieuwd open te gaan. Eén en ander is recentelijk besloten en zal volgende week pas officieel naar buiten komen.

De Emté in Veldhoven heeft pas geleden uitbreidingsmogelijkheden gekregen door de leegstand van de naastgelegen Ford garage. Een deel van de voormalige showroom gaat worden gebruikt als franchise filiaal van New York Pizza, een ander klein deel van de showroom staat nog vrij. Of Emté het hele garagedeel van de voormalige Forddealer in gebruik gaat nemen is nog niet bekend.

Laad meer Kempen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Boxtel – Gezocht – Rachid verdwijnt na afspraak

Op maandag 12 oktober 1998 verdwijnt de 34-jarige Rachid El Oiryachi uit Helmond. Rachid h…