Home Noord-Brabant Groot Tilburgs Kerstcircus van start op evenemententerrein ’T Laar

Groot Tilburgs Kerstcircus van start op evenemententerrein ’T Laar

Kerstcircus Tilburg 4Op 19 december 2015 beleefde het Groot Tilburgs Kerstcircus haar première op het evenemententerrein ’T Laar waar tevens een overdekte kerstmarkt is gelokaliseerd. Het circus is een initiatief van de inmiddels welbekende circusfamilie Mullens die al vele generaties meegaat, het Groot Tilburgs Kerstcircus is een jaarlijks terugkerend in de kerstvakantie.

Een gewaagd initiatief in deze huidige tijd waar circus lang niet meer zo populair was als vroeger. “Ik bezoek zelfs wel eens met vriendinnen circusvoorstellingen in theaters, geen plek waar ik mijn kinderen mee naar toe neem. Vandaag laat ik mijn kinderen via het kerstcircus kennismaken met het circus. Ik hoop dat het ze gaat bevallen en dat het net leuk is als dat het vroeger was”, aldus een beoekende moeder met twee jonge kinderen.

De charme van het Tilburgse circus ligt dan ook vooral bij de laagdrempeligheid van de voorstelling. Kaartje zijn er al te koop vanaf 19 euro en via diverse wegen worden kortingsvouchers aangeboden. Het dierrijke Tilburgs Kerstcircus is nog te bezichtigen tot en met 3 januari 2016. (13:30/17:00)

Laad meer Noord-Brabant

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Vrouw aangehouden voor mishandeling

Een 18-jarige vrouw uit Tilburg is zaterdagmorgen aangehouden voor mishandeling. Ze probee…