Home Noord-Brabant Arrestatie in Tilburgs uitgaanscentrum na bedreiging portier

Arrestatie in Tilburgs uitgaanscentrum na bedreiging portier

De agenten belast met het horecatoezicht in het Tilburgse uitgaanscentrum hebben vannacht, de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 april 2013 omstreeks 03.15 uur op de Stadhuisstraat een 20-jarige jongeman uit Berkel-Enschot aangehouden omdat hij een portier van een café bedreigd zou hebben.

De uitsmijter deed aangifte. Hij vertelde dat de verdachte voor de zaak een vrouw uitschold. Hij sprak hem daarom aan en verzocht hem weg te gaan, omdat na 03.00 uur toch geen klanten meer binnen gelaten werden Hierop duwde de man met een vinger in een van de ogen van de beveiliger die besloot de man daarop naar de grond te brengen. Hierop sloeg de recalcitrante man hem met gebalde vuist in het gelaat. De portier sloeg daarop de man met de vlakke had in het gezicht. Hierop riep de verdachte dreigend: “Ik koop een geweer in België en schiet je dan kapot, ik maak jou hele familie af”

Een 29-jarige Tilburger werd omstreeks 04.15 uur op de Heuvelring aangehouden. Hij zou in een eetzaak, een 20-jarige Oisterwijker , zonder enige reden vol in het gezicht geslagen hebben. Hierdoor viel bij het slachtoffer die aangifte deed, een implantaattand uit zijn mond.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Getuigen gezocht van mishandeling en ontvoering in Helmond

De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien van een mishandeling en ontvoering in Hel…