Home Nederland Twee Kalasjnikovs en kisten munitie bij doorzoeking Satudarah

Twee Kalasjnikovs en kisten munitie bij doorzoeking Satudarah

Bij de doorzoeking in Tilburg van het nieuwe clubhuis van de Satudarah en in de woning van een lid van de motorclub heeft de politie vannacht drie vuurwapens, waaronder twee Kalasjnikovs AK-47, en twee kisten met munitie aangetroffen. In een partycentrum, waar gisteravond enkele tientallen leden van de motorclub bijeen waren, nam de politie een vuurwapen en een plak hasj in beslag. De AK-47’s, een scherpschuttersvizier, de kisten met munitie, twee gevulde trommelmagazijnen en vier standaardpatroonhouders lagen in de woning van een clublid. Een van de aanwezige clubleden in het partycentrum is aangehouden omdat hij een stroomstootwapen in zijn bezit had.

De politie beschikte gisteravond over informatie dat er vermoedelijk vuurwapens aanwezig waren. In opdracht van het Landelijk Parket is met bijstand van arrestatieteams en de mobiele eenheid ingegrepen.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Cobra’s en Mortieren in schuur bij woning

De politie heeft dinsdag 28 november jl. in een schuur van een woning in de wijk Broekhove…