Home Noord-Brabant Kempen Aanhouding voor schietincident Dorpsstraat in Oisterwijk

Aanhouding voor schietincident Dorpsstraat in Oisterwijk

Zaterdagavond hield het arrestatieteam van de politie een 56-jarige man uit Haghorst aan voor het schietincident in de modezaak aan de Dorpsstraat in Oisterwijk. Zaterdagavond rond 17.45 uur raakte een 57-jarige man gewond bij een schietincident in een modezaak in de Dorpsstraat. De man werd daarbij in zijn gezicht geraakt. De dader vluchtte. De toedracht van het incident is nog niet duidelijk.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Dat gebeurde onder toeziend en medische assistentie van een trauma-arts. De arts was met de LifeLiner (traumahelikopter) naar de plaats van het incident gekomen. Het slachtoffer is buiten levensgevaar.

De politie startte direct een onderzoek naar de dader. De technische recherche stelde een sporenonderzoek in, getuigen werden gehoord en agenten hielden een buurtonderzoek.

Uit het onderzoek bleek dat de aanleiding voor het incident in de zakelijke sfeer lag. Ook kwam uit het onderzoek de naam van een mogelijke verdachte naar voren. Hij werd zaterdagavond rond 22.30 uur getraceerd in Haghorst. Daar is de 56-jarige man aangehouden.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …