Home Noord-Brabant Vermoedelijke drugsdealers aangehouden

Vermoedelijke drugsdealers aangehouden

De politie heeft zaterdagochtend rond 3.30 uur op de Wolfshoek in Drunen drie mannen (21, 20 en 19 jaar) uit Tilburg en een 49-jarige Barnevelder aangehouden op verdenking van het bezit van en/of de handel in harddrugs. Kort daarvoor trok een geparkeerde auto op de Wolfshoek de aandacht van surveillerende agenten. In het voertuig zat een man die wegdook bij het naderen van de politieauto. Toen de agenten hem aanspraken bleek het te gaan om een man uit Barneveld, die geen logische verklaring had voor zijn aanwezigheid op de Wolfshoek. De politie besloot hem in de gaten te houden en korte tijd later voegde zich een andere personenauto bij de man.

Omdat de drie inzittenden van het voertuig contact hadden met de man bestond het vermoeden dat er drugs gedeald werd. Daarom besloten agenten de mannen en hun voertuigen te controleren. Naast een geldbedrag van enkele honderden euro’s werden enkele bolletjes met vermoedelijk cocaïne aangetroffen. Daarop is het viertal aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …