Home Noord-Brabant Man uit Oisterwijk steelt emballagebonnen

Man uit Oisterwijk steelt emballagebonnen

Personeel van een supermarkt aan de Dorpsstraat in Oisterwijk zagen woensdagavond rond 20.30 uur dat een man een bakje met emballagebonnen van de muur trok en meenam. Het ging om een inzamelbakje dat naast de inleverband voor leeggoed hangt en waarvan de opbrengst voor een goed doel bestemd is. Medewerkers renden de man achterna maar raakte hem kwijt. De verdachte werd donderdagochtend in de omgeving van de supermarkt aangehouden. De 37-jarige man uit Oisterwijk is meegenomen naar een politiebureau voor verhoor.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …