Home Nederland Brand woedt bij omstreden advocatenkantoor

Brand woedt bij omstreden advocatenkantoor

Foto (c) Raymond van Hoorn

Maandagochtend heeft rond 04.00 uur in advocatenkantoor Custos in Waalre een uitslaande brand gewoed. Het kantoor aan de Markt in Waalre is het kantoor van advocaat Marcel Senders, die afgelopen donderdag werd beschoten aan de Vlasrootlaan in Waalre. Advocaat Senders is verdachte in een onderzoek naar valsheid in geschrifte en faillissementsfraude. Afgelopen november zat de 36-jarige Senders in verband met het onderzoek nog enkele dagen in de cel. Het is nog niet bekend of de brand van maandagochtend is aangestoken en of dit dan verband houdt met deze zaak.

Advocatenkantoor Custos vertegenwoordigde in het verleden de vermoorde Eindhovense drugsbaron Aran de Jong. Mogelijk heeft de vertegenwoordiging van Senders te maken met de schietpartij en in het geval van brandstichting, de brand. De politie wilde bevestigen noch ontkennen dat deze verbanden getrokken kunnen worden. Agenten hielden omstanders tijdens de bluswerkzaamheden wel op afstand in kogelwerende vesten, wat een en ander zou kunnen impliceren.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …