Home Noord-Brabant Van der Doelen tijdelijk lid Provinciale Staten

Van der Doelen tijdelijk lid Provinciale Staten

Wim van der DoelenWim van der Doelen is tijdens de Statenvergadering van 22 februari benoemd als tijdelijk lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant. Wim Van der Doelen (65) vervangt zijn CDA-collega Daniëlle Aarts-van de Loo in verband met zwangerschapsverlof voor een periode van 16 weken.

Wim van der Doelen komt uit Geffen, woont in Maren-Kessel en is geen onbekende in het provinciehuis. Van 2003 tot 2011 was hij lid van Provinciale Staten. Vier maanden geleden werd hij ook al beëdigd als tijdelijk Statenlid. Hij verving toen CDA-collega Judith Keijzers-Verschelling die inmiddels teruggekeerd is van haar zwangerschapsverlof.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een reactie

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Politie houdt verdachte cybercrime aan

De politie hield vrijdag 22 september 2023 in een woning aan de Meidoornlaan een 30-jarige…