Home Zuid-Holland Den Haag Twee mannen aangehouden na bedreiging

Twee mannen aangehouden na bedreiging

Agenten hebben vrijdagavond 10 mei twee Hagenaars van 17 jaar aangehouden na een melding van een bedreiging in de McDonald’s aan het Spui in Den Haag. Om 20.10 uur meldde de 18-jarige man dat hij was bedreigd door twee mannen en dat de verdachten daarna in een tram waren gestapt.

De tram bleek op de Waldeck Pyrmontkade stil te staan. Agenten hoorden daar dat de twee mannen waren weggerend. Een van hen, een 17-jarige Hagenaar, werd op de Elandstraat aangehouden. De ander werd na een korte achtervolging op de Zorgvlietstraat aangehouden. Tijdens zijn vlucht gooide de verdachte een vuurwapen weg. Het wapen is in beslaggenomen voor onderzoek. Bij de aanhouding van deze verdachte werd een waarschuwingsschot gelost. De verdachten zitten nog vast voor verhoor.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Motorrijder overlijdt na verkeersongeval

Een 36-jarige Rotterdamse motorrijder is vrijdag 19 juli op de A16 om het leven gekomen na…