Home Nederland Piet Hein Donner wordt minister van Staat

Piet Hein Donner wordt minister van Staat

Piet Hein Donner wordt minister van Staat. Dat heeft de ministerraad besloten. Donner was van 1 februari 2012 tot 1 november 2018 vice-president van de Raad van State. Daarvoor was hij minister van Justitie in de eerste drie kabinetten Balkenende, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het kabinet Balkenende-IV en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in het kabinet Rutte-I. Ook is hij onder meer lid van de Raad van State en voorzitter van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid geweest.   

Minister van Staat

Minister van Staat is een eretitel die in uitzonderlijke gevallen wordt toegekend. De huidige ministers van Staat zijn de heer Korthals Altes, de heer Van Kemenade, de heer Van den Broek, de heer Tjeenk Willink, mevrouw Dekker, de heer De Hoop Scheffer en mevrouw Sorgdrager.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Slechte week voor de Graafschap na puntverlies tegen Jong AZ en GA Eagles

Afgelopen week had de Graafschap een slechte week; het eerste verlies dit seizoen was een …