Home Nederland Commissie Economische Zaken vergadert over fipronil in eieren

Commissie Economische Zaken vergadert over fipronil in eieren

De Kamercommissie voor Economische Zaken vergadert vandaag met de staatssecretaris van Economische Zaken en de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over fipronil in eieren. Het overleg vindt van 10.30 uur tot 13.30 uur plaats.

Tijdens een reces zijn er doorgaans geen vergaderingen in de Kamer. Toch blijven de Kamerleden de actualiteit volgen en is het altijd mogelijk om in het reces een debat te voeren. Als een meerderheid van de Kamer het belangrijk vindt om zo snel mogelijk over een onderwerp te spreken met de regering, kan er een recesdebat worden gepland. Via een e-mailoverleg of een procedurevergadering kan de Kamer besluiten tot een commissievergadering, een zogeheten ‘algemeen overleg’.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Blokhuis kondigt grootschalige extra vaccinatie aan: Ruim half miljoen kinderen krijgen oproep

Volgend jaar worden zo’n 650.000 kinderen extra opgeroepen om zich te laten inenten tegen …