Home Nederland Burgemeester Bunschoten roept bewoners op goed te zorgen voor elkaar

Burgemeester Bunschoten roept bewoners op goed te zorgen voor elkaar

Melis van de Groep, burgemeester van de gemeente Bunschoten, gaf na het bekend worden dat het meisje Savannah Dekker dood was gevonden een korte verklaring. Hierin uitte hij zijn medeleven aan het gezin Dekker, wenste hij de politie alle wijsheid toe om de zaak op te lossen en riep hij zijn bewoners op om god voor elkaar te zorgen.

`We vragen u als ouders en anderen die voor kinderen verantwoordelijk zijn extra alert te zijn op waar uw kinderen heengaan en met wie ze in contact staan. Jonge mensen doen er goed aan zoveel bij elkaar te blijven en niet onnodig alleen naar meer verlaten plaatsen te gaan. En voor iedereen blijft gelden: meld verdachte situaties direct bij de politie en blijf goed zorgen voor elkaar!`

Zie hieronder de complete videoboodschap.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogland – Gezocht – Jongens mishandeld en beroofd in Hoogland

Maandagmiddag 7 mei zijn twee jongens mishandeld bij de Malebrug over de Eem in Hoogland. …