Home Nederland Teleurstellend zilver voor hockeydames

Teleurstellend zilver voor hockeydames

Olympic-RingsDe hockeydames hebben vrijdagavond zilver behaald op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. In de finale wisten de meiden niet te winnen van Groot-Brittannië, die beter waren in de shoot-outs. Na twee gouden plakken op rij is het zilver een teleurstelling voor de hockeysters.

Nadat de officiële tijd was verstreken, stond de stand op 3-3, na Nederlandse goals van Kitty van Male, Maartje Paumen en wederom Van Male. Omdat ook de Britten driemaal wisten te scoren, werd het duel, net als in de halve finale tegen Duitsland, beslist met shoot-outs. De Nederlandse daes wisten daarin geen enkele keer te scoren, De Britten scoorden tweemaal, waardoor het goud naar Groot-Brittannië ging.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Analize na ‘de Graafschap-SC Cambuur’, wi-j komt (altied) weer terug

Eindelijk…., afgelopen vrijdagavond was het weer zover; de eerste competitiewedstrij…