Home Nederland Slechts zilver voor Schippers op de 200 meter

Slechts zilver voor Schippers op de 200 meter

schippersDafne Schippers heeft afgelopen nacht genoegen moeten nemen met slechts een zilveren medaile op de 200 meter sprint. De 24-jarige moest in de finale de Jamaicaanse Elaine Thompson voor zich dulden in 21,78 seconden. Schippers had een tijd van 21.88, voor de Amerikaanse Tori Bowie, die met 22,15 het brons pakte.

Tegen de NOS kwam Schippers verslagen over: “Ik baal hier echt van, ik kwam om te winnen. Ik kwam voor goud, en dat heb ik niet gedaan. Ik ging stuk op het laatste deel, ik kon niet meer door. Stiekem had ik een betere tijd verwacht. Ik vind het een lastige vraag of ik het met een betere aanloop beter had gedaan. Daar moet ik over nadenken. Ik voelde super goed en kwam hier om te winnen. Ik kan hier niet van genieten.”
Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nieuwegein – Schoten gehoord

Op dinsdagavond 20 augustus kreeg de politie meerdere meldingen over schoten die men hoord…