Home Nederland Plastic in meer volkorenbrood aangetroffen

Plastic in meer volkorenbrood aangetroffen

BroodAfgelopen week werd een waarschuwing gegeven om enkele volkorenbroden en – bolletjes van Sligro en EMTÉ terug te brengen naar de winkel. De broden zouden harde stukjes plastic kunnen bevatten die schadelik zouden zijn bij consumptie. Vandaag werd bekend dat ook  dagverse broden, broodjes en mueslibollen van huismerk Die 2 Brüder plastic zouden kunnen bevatten. Broden, waarbij in de ingrediënteninformatie ‘volkorenmeel’ staat, worden geadviseerd niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel.

Het betreft dagverse broden, broodjes en mueslibollen met opdruk dagcode 1 die gekocht zijn op 15-08-2016.

Laad meer Nederland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Analize na ‘de Graafschap-SC Cambuur’, wi-j komt (altied) weer terug

Eindelijk…., afgelopen vrijdagavond was het weer zover; de eerste competitiewedstrij…