Home Gelderland Achterhoek Twee doden bij brand in Winterswijk

Twee doden bij brand in Winterswijk

brandIn de nacht van zaterdag op zondag 20 maart, zijn bij een brand in een woning aan de Ligusterlaan in Winterswijk twee doden gevallen. De slachtoffers zijn een 66-jarige vader en zijn 38-jarige zoon. De 66-jarige echtgenote kwam met de schrik vrij.

Na de melding werd direct met groot materieel uitgerukt. Om 04.40 werd het sein brand meester gegeven. Over de oorzaak is nog niets te zeggen. De afdeling Forensisch Onderzoek doet onderzoek naar de toedracht van de brand. Tijdens de brand werden drie naastgelegen woningen ontruimd. Deze bewoners werden tijdelijk ondergebracht in een nabijgelegen kantine van een verzorgingstehuis. Zij konden in de loop van de nacht weer terug naar hun huis.

Laad meer Achterhoek

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Mannen aangehouden na uitlatingen op sociale media over intocht Sinterklaas

De politie heeft donderdag 14 november en vrijdag 15 november in totaal drie mannen aangeh…