Home Nederland Man dreigt agenten neer te schieten

Man dreigt agenten neer te schieten

De politie hield donderdagmiddag een 29-jarige man uit Zoetermeer aan nadat hij via social media dreigde politieagenten neer te schieten. De man werd na onderzoek aangehouden en gehoord. De tweet was begin van de middag geplaatst en de politie kreeg al snel informatie over het bericht. De recherche startte direct een onderzoek naar de afzender van de tweet. Het onderzoek leidde snel naar de 29-jarige Zoetermeerder. De verdachte is meegenomen naar het bureau waar zijn telefoon voor nader onderzoek in beslag is genomen. De officier van justitie legde de man een strafbeschikking van 300 euro op.

Laad meer Nederland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Grote verkeerscontrole Crooswijk

U vraagt, wij draaien. Graag weer eens een verkeerscontrole, vroegen de bewoners van Croos…