Home Nederland Motoragent glijdt uit na ontwijken kat

Motoragent glijdt uit na ontwijken kat

Een motoragent raakte op woensdagavond gewond, toen hij met zijn motor ten val kwam. Rond 21.50 uur reed een 45-jarige motoragent van bureau Maarssen over de Maarssenbroeksedijk in de richting van Antilopespoor. Plotseling zag hij dat een kat vanaf links onder een geparkeerde vrachtwagen vandaan de weg over rende. In een reflex week de agent uit. Daardoor raakte hij de kat inderdaad niet, maar reed wel tegen een stoeprand aan de rechterzijde van de weg. Hij kwam ten val en liep letsel aan zijn elleboog, enkel en een gescheurde onderlip op. De verwonding aan zijn lip werd door een arts gehecht. De motor liep lichte schade aan de rechterzijde op.

Laad meer Nederland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…