Home Nederland Hardenberger aangehouden voor maken naaktfoto’s minderjarige(n)

Hardenberger aangehouden voor maken naaktfoto’s minderjarige(n)

Een 32-jarige man uit de gemeente Hardenberg is dinsdag in zijn woonplaats in de gemeente Hardenberg in opdracht van het Openbaar Ministerie Oost-Nederland aangehouden op verdenking van het maken van naaktfoto’s van minderjarige jongens in de periode 2006 tot en met 2009. Naar aanleiding van een aangifte van een slachtoffer startte de politie een onderzoek naar de verdachte en de verdenking. Of er meerdere minderjarige jongens zijn gefotografeerd wordt nader onderzocht. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen van (seksueel) misbruik.

Bij een doorzoeking in de gemeente Hardenberg zijn gegevensdragers en administratie aangetroffen en voor nader onderzoek in beslag genomen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Laad meer Nederland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …