Home Nederland Caféganger in gezicht gestoken

Caféganger in gezicht gestoken

In de nacht van zaterdag op zondag, om ongeveer 03:15 uur, werden agenten in het centrum van Roosendaal aangesproken door een man. Hij meldde dat er zojuist ‘iets’ gebeurd was bij een café aan de Markt in Roosendaal. De agenten zijn naar het café toegegaan en vroegen de man met hen mee te lopen. In eerste instantie leek het of de man dat deed maar bij het café aangekomen bleek dat de melder van het incident spoorloos verdwenen was. De agenten troffen een groepje mensen aan. Eén ervan zat onder het bloed. Uit onderzoek bleek dat hij in zijn gezicht gestoken of geslagen was met vermoedelijk een glas. Direct is een ambulance aangeroepen om de gewonde man mee te nemen naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer vertelde dat hij om onbekende reden ruzie had gehad met een man die hem vervolgens in zijn gezicht had gestoken. Hij had hierdoor ernstige verwondingen opgelopen aan zijn onderkaak. Het slachtoffer van de zware mishandeling, een 25-jarige man uit Roosendaal, gaat aangifte doen van de mishandeling. Ook worden er nog getuigenverklaringen opgenomen door de politie. De agenten zijn nog op zoek naar de man die het incident kwam melden bij de agenten.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Slechte week voor de Graafschap na puntverlies tegen Jong AZ en GA Eagles

Afgelopen week had de Graafschap een slechte week; het eerste verlies dit seizoen was een …