Home Overijssel Twente Almelo Dodelijk slachtoffer bij bedrijfsongeval in Almelo

Dodelijk slachtoffer bij bedrijfsongeval in Almelo

Bij Enrichment Technology Nederland B.V. in Almelo heeft op vrijdag een bedrijfsongeval plaatsgevonden waarbij een dodelijk slachtoffer en een gewonde zijn gevallen. Rond 10.30 uur werd een ernstig bedrijfsongeval gemeld bij het bedrijf aan de Planthofsweg. De twee personen raakten gewond tijdens werkzaamheden op het bedrijfsterrein. Beide personen werden per ambulances naar ziekenhuizen in de omgeving overgebracht. Eén van de twee slachtoffers, een 54-jarige man uit Enschede is in het ziekenhuis, ten gevolge van zijn verwondingen, overleden. Het andere slachtoffer, een 44-jarige man uit Albergen is zwaar gewond.

Er is op geen enkel moment gevaar geweest voor de omgeving. De politie stelt, samen met de inspectie S.Z.W. (arbeidsinspectie), een onderzoek in naar de toedracht van dit ongeval.

Laad meer Almelo

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Inbraakpoging bij winkel – Campherbeeklaan – Zwolle

Aan de Campherbeeklaan in Zwolle probeerden drie personen in de nacht van 16 op 17 oktober…