Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Buschauffeur veinst veroving

Buschauffeur veinst veroving

Een buschauffeur zei maandag rond 00.30 uur op het Stationsplein in Alphen aan den Rijn beroofd zijn toen hij vanaf de remise naar de bus liep. Volgens de chauffeur hadden twee opzittenden van een scooter zijn werktas uit zijn handen getrokken waarna ze wegreden in de richting van de Steekterbrug.

Op camerabeelden van het vervoersbedrijf is echter te zien dat de chauffeur voor, op en na het tijdstip van de vermeende beroving gewoon in de bus zit. De chauffeur is met de bevindingen geconfronteerd en heeft de valse aangifte bekend.

 

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Snel verdachte (21) aangehouden na overval op Rijnwaterstraat

Een man probeerde vrijdagavond om 20.30 uur een snackbar te overvallen. Hij liep de zaak b…