Home Overijssel Twente Enschede 4-jarige jongen ernstig gewond na val in gierput

4-jarige jongen ernstig gewond na val in gierput

Foto (c) Raymond van Hoorn

Een 4-jarige jongen uit Enschede raakte zondag ernstig gewond, nadat hij in een gierput was gevallen in Haaksbergen. Hij is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Zondag rond 13.45 uur kreeg de meldkamer een melding van een ongeval bij een boerderij aan de Alsteedseweg in Haaksbergen. Een 4-jarige jongen uit Enschede was hier in de gierput beland. Hulpverleners zijn direct ter plaatse gegaan. Ook een traumahelikopter is ingezet. Het 4-jarige kind is in kritieke toestand door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…