Home Limburg Venlo Vijf aanhoudingen voor overvallen

Vijf aanhoudingen voor overvallen

Vijf verdachten zijn de afgelopen weken aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drie overvallen in Venlo en één overval in Vierlingsbeek. In 2012 zijn er drie overvallen gepleegd op bezorgers van eetgelegenheden in Venlo en Vierlingsbeek. Bij deze overvallen werd er gedreigd met een wapen. De overvallen vonden plaats op 29 en 31 oktober in Venlo en op 7 november in Vierlingsbeek. Op 5 november werd een friture aan de Leutherweg overvallen. Na rechercheonderzoek zijn van 3 maart tot en met 16 april in totaal vijf personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze overvallen. Het gaat om een twee 34-jarige mannen, een 21-jarige en een 33-jarige uit Venlo en een 25-jarige man uit Venray. Het vijftal zit vast en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

 

Laad meer Venlo

Geef een antwoord

Bekijk ook

Blerick – Politie zoekt getuigen van belaging van een jonge vrouw in Blerick

Op zaterdag 18 maart omstreeks 01:48 uur is op de Meulenveldlaan in Blerick een jonge vrou…