Home Limburg Venlo Motorrijder ernstig gewond na ongeluk met vrachtauto

Motorrijder ernstig gewond na ongeluk met vrachtauto

Een 53-jarige motorrijder uit Venlo is dinsdagmiddag rond 17.40 uur op de Venrayseweg ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een vrachtauto. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis van Nijmegen overgebracht. Bij het ongeluk kwam het slachtoffer door nog onbekende oorzaak met zijn been bekneld onder een wiel van een vrachtauto. Hij werd door de brandweer bevrijd. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Laad meer Venlo

Geef een antwoord

Bekijk ook

Blerick – Politie zoekt getuigen van belaging van een jonge vrouw in Blerick

Op zaterdag 18 maart omstreeks 01:48 uur is op de Meulenveldlaan in Blerick een jonge vrou…