Home Limburg Venlo Viertal aangehouden voor mishandeling

Viertal aangehouden voor mishandeling

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een viertal personen aangehouden die betrokken waren bij een vechtpartij op de Nassaustraat in Venlo. Rond 04.00 uur zag een bewoner van de Nassaustraat hoe een persoon aan het wildplassen was tegen een gevel. Toen deze op zijn gedrag werd aangesproken, beledigde en bedreigde het viertal de bewoner en begonnen verkeersborden te vernielen. Een groep personen door de straat liep en eveneens aanspraken op hun gedrag werden vervolgens door hen geslagen. Hierbij is vermoedelijk met een boksbeugel geslagen. Vervolgens vluchtten de verdachten weg.

Uiteindelijk werden een 16-jarige man uit Velden, twee mannen van 19 en 20 jaar en 20 jaar vrouw uit Venlo door de politie aangehouden in het Nolenspark. Politie heeft de zaak in onderzoek. een van de slachtoffers is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Venlo – Politie stelt onderzoek naar schietincident

De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdagmiddag plaatsvond o…