Home Limburg Venlo Gewapende overval op drogisterij in Blerick

Gewapende overval op drogisterij in Blerick

Foto (c) Unique Photo Video

Zaterdagmiddag net voor sluitingstijd kwam een man de drogisterij aan de Vastenavondkampstraat in Blerick binnen. De man liep op de kassa af en dwong de medewerkster, onder bedreiging van een wapen, het geld uit de kassa in een tas te doen die hij bij zich had. Nadat de vrouw dit gedaan had vluchtte de overvaller te voet richting het St. Jansplein. Op het moment van de overval waren nog twee klanten in de zaak aanwezig. Niemand raakte gewond. De politie is direct gestart met een onderzoek.

De overvaller droeg een zwarte jas met een bontkraag. Tijdens de overval had hij zijn hoofd en gezicht bedekt met een muts en een shawl.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…