Home Limburg Venlo Eerste open dag HAS Hogeschool in nieuw gebouw Venlo

Eerste open dag HAS Hogeschool in nieuw gebouw Venlo

HAS Hogeschool houdt op 16 maart 2013 weer een open dag in haar beide vestigingen in Den Bosch en Venlo. De gloednieuwe vestiging in Venlo houdt voor de eerste keer een open dag in haar nieuwe gebouw aan de Spoorstraat. In september 2013 start HAS Hogeschool in Venlo met twee opleidingen: Toegepaste Biologie en Bedrijfskunde en agribusiness. Nu zit de instelling alleen nog in Den Bosch aan de Onderwijsboulevard.

Zowel de open dag in Den Bosch als in Venlo zijn bedoeld voor scholieren met hun ouders, familie en vrienden. De aanstaande studenten kunnen in beide vestigingen door presentaties en persoonlijke gesprekken kennismaken met de opleidingen van HAS Hogeschool op het gebied van business, food, design, dier, plant, landschap en natuur. De opleidingen zijn: Voedingsmiddelentechnologie, Food Design & Innovation, Bedrijfskunde en agribusiness, Dier- en veehouderij, Tuinbouw en akkerbouw, International Food & Agribusiness, Toegepaste Biologie, Milieukunde, Plattelandsvernieuwing en Geo Media & Design.

HAS Hogeschool kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van onderwijs en de focus op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor studenten. De medewerkers en studenten van de HAS werken samen in een ondernemende, eigentijdse en ongedwongen sfeer. De onderlinge betrokkenheid is groot, evenals de interactie met het werkveld. HAS Hogeschool biedt studenten een innovatieve onderwijsomgeving met de modernste onderwijsfaciliteiten zoals ICT-voorzieningen, laboratoria, kas, milieuhal, voedingsmiddelenhal, food design centre, techniekhal en het geolab. Op de open dag kunnen scholieren hier een glimp van opvangen.

Laad meer Venlo

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…