Home Limburg Sittard-Geleen Auto over de kop na aanrijding

Auto over de kop na aanrijding

Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s is woensdagochtend een auto over de kop geslagen op de Jos Klijnenlaan in Geleen. De bestuurders van beide auto’s en een passagier van een van de auto’s raakten gewond en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Door de aanrijding raakte het verkeer volledig gestremd en moest het verkeer worden omgeleid. De brandweer heeft het wegdek schoongemaakt. Aanleiding van de botsing is een inhaalmanoeuvre geweest, waarbij een man uit Nuth de tegemoet komende auto vermoedelijk te laat zag. In deze auto zaten een 53-jarige man Spaubeek en zijn 53-jarige echtgenote.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …