Home Limburg Sittard-Geleen Twee aanhoudingen voor diefstal en heling

Twee aanhoudingen voor diefstal en heling

In de nacht van maandag op dinsdag rond 01.00 uur controleerden agenten een woning aan de Pieterstraat. In de woning bleken acht gestolen fietsen te staan, een bromfiets en een grasmaaier, beiden ook van diefstal afkomstig.

De bewoonster die de deur opende verklaarde alleen in de woning te zijn maar even later verscheen toch een man in de deuropening. Beide personen zijn aangehouden voor diefstal c.q. heling. Het gaat om een 39-jarige Poolse vrouw en haar 44-jarige vriend. De vrouw bleek later nog 89 dagen hechtenis open te hebben staan. Er wordt proces-verbaal opgemaakt tegen beide verdachten en de gestolen goederen worden geretourneerd aan de rechtmatige eigenaren.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …