Home Limburg Sittard-Geleen Stomdronken bestuurder scootmobiel maakt brokken

Stomdronken bestuurder scootmobiel maakt brokken

Een 59-jarige man uit Geleen is vrijdagmiddag op de Rijksweg-zuid in zijn woonplaats met zijn scootmobiel tegen een geparkeerde auto aangereden. Niks bijzonders, ware het niet dat de man te diep in het glaasje had gekeken. Een ademanalyse wees uit dat hij maar liefst 2,5 promille alcohol in zijn bloed had. Dat is vijf keer de maximaal toegelaten hoeveelheid alcohol. De man raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg van de politie meteen een dagvaarding mee om op 30 juli a.s. voor de rechter te verschijnen.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …