Home Limburg Sittard-Geleen Hennepkwekerij in woning aangetroffen

Hennepkwekerij in woning aangetroffen

In een kelder van een woning aan de Annastraat in Geleen is dinsdagochtend een hennepkwekerij aangetroffen. De plantage bestond uit ongeveer 200 hennepplanten. Verder lagen in de kelder nog een groot aantal goederen welke gebruikt worden bij de hennepteelt zoals potten gevuld met potgrond en lampen. Alles is in beslag genomen en vernietigd. Ter plaatse is een 44-jarige man uit Hoensbroek aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de hennepkwekerij. De politie kwam de kwekerij op het spoor nadat er bij een buurtonderzoek na een inbraak een henneplucht werd geroken. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …