Home Limburg Sittard-Geleen Hennepplantages geruimd in Sittard en Born

Hennepplantages geruimd in Sittard en Born

De politie heeft vandaag twee hennepplantages in Sittard en een plantage in Born geruimd. Hierbij zijn in totaal twee mensen aangehouden. Op de Bremstraat trof de politie 444 planten aan. Hier was sprake van diefstal van stroom. De politie ontdekte deze plantage omdat er braaksporen op de voordeur zaten. Toen ze de woning binnengingen troffen ze de plantage aan. Op de Begijnenhofstraat stond een zogenaamde kweektent waar de hennep was geoogst. Hier stonden 30 potten en was al eerder geoogst. De bewoner (53) is aangehouden. Op de Koningsstraat in Born tenslotte werd de bewoner (43) ook aangehouden. Daar stonden 67 planten en was al eerder geoogst. De laatste twee plantages werden gevonden dankzij tips via Meld Misdaad Anoniem.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …