Home Limburg Sittard-Geleen Politie waarschuwt voor babbeltruc aan deur

Politie waarschuwt voor babbeltruc aan deur

De politie waarschuwt burgers in Munstergeleen voor een jongeman die met een babbeltruc probeert mensen geld afhandig te maken. Een jongeman heeft voor zover bekend bij een vijftal woningen aangebeld de afgelopen weken en de bewoners met een babbeltruc gevraagd om geld. De zaak heeft de aandacht van de politie en waarschuwt burgers om alert te zijn voor deze vorm van oplichting.

Vermoedelijk is het steeds om een dezelfde persoon, die voldoet aan het volgende signalement: een keurige nette, blanke jongenman in de leeftijd tussen 25-30 jaar. Hij is ongeveer 170 a 180 groot, heeft een fors postuur en heeft donkerblond achterovergekamd haar.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …