Home Limburg Sittard-Geleen Twee mannen aangehouden voor straatroof

Twee mannen aangehouden voor straatroof

Foto (c) Raymond van Hoorn

Maandagavond zijn twee mannen uit Sittard, in de leeftijd van 19 en 23 jaar oud, op heterdaad aangehouden voor het plegen van een straatroof op 15-jarige jongen uit Sittard. Omstreeks 18.25 uur heeft op de Stationdwarsstraat een straatroof plaatsgevonden. De verdachten hadden hierbij een plastic tas met kleding van de 15- jarige jongen weggenomen. Het slachtoffer kon van de twee verdachten een signalement geven. Naar aanleiding van deze melding is de politie met meerdere eenheden gaan zoeken in de directe omgeving en zagen zij ter hoogte van de Harmonstraat twee mannen lopen, die voldeden aan het signalement. Uit onderzoek werd bij de verdachte zowel de plastic tas als een bivakmuts aangetroffen. De twee verdachten werden op heterdaad aangehouden. Bij de aanhouding probeerde een van de verdachten nog te vluchten. Deze poging mislukte, beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …