Home Limburg Sittard-Geleen Getuigen gezocht van verlaten plaats ongeval

Getuigen gezocht van verlaten plaats ongeval

In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 06.15 uur kwam een melding binnen bij de politie van een eenzijdig ongeval op de Odasingel in Sittard. De melder had een harde klap gehoord en zag een auto dwars op de rijbaan staan. Agenten constateerden dat er geen kentekenplaten meer op de auto zaten en dat alle vier de banden leeg waren. De voorzijde van de auto was behoorlijk beschadigd, alle airbags waren uitgeklapt en de auto lekte olie.

Iets daarvoor staan in de middenberm gele paaltjes, vermoedelijk is de auto door overheen gereden. Op diverse plekken lagen brokstukken van de auto. De auto werd afgesleept en de brandweer heeft de weg schoongespoten. De politie is uiteraard op zoek naar de bestuurder.

Laad meer Sittard-Geleen

Geef een reactie

Bekijk ook

Celstraf en tbs voor Sittardse potloodventer

Een 28-jarige man uit Sittard is in hoger beroep veroordeeld tot 106 dagen cel en tbs met …