Home Limburg Heerlen Dronken automobilist rijdt zonder licht over weg

Dronken automobilist rijdt zonder licht over weg

Een politiepatrouille kon zaterdagnacht ternauwernood een frontale botsing met een auto – bestuurd door een dronken bestuurder – zonder verlichting op de N299 voorkomen. Door krachtig naar rechts te sturen en fors te remmen, kon een aanrijding worden voorkomen. De agenten achtervolgden de auto en arresteerden de bestuurder, een 45-jarige man uit Kerkrade. Deze viel bijna uit zijn auto vanwege zijn dronkenschap. De auto voerde in het geheel geen verlichting aan de voorzijde en dat had te maken met een botsing met de vangrail kort daarvoor. Deze vangrail op de N299 was beschadigd en delen van de auto van de verdachte lagen op straat. De verdachte bedreigde en beledigde de agenten tijdens de rit naar het politiebureau. Hij werd ingesloten voor verder onderzoek. De auto werd in beslag genomen, het rijbewijs ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor bedreiging, belediging, doorrijden na aanrijding en dronken een auto besturen.

Laad meer Heerlen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…