Home Limburg Kerkrade Aanhouding na steekpartij in woning in Kerkrade

Aanhouding na steekpartij in woning in Kerkrade

In een woning aan de Carboonstraat in Kerkrade vond zaterdagmiddag een steekpartij plaats waarbij een persoon gewond raakte. Op het moment dat de politie bij de woning arriveerde waren er vier Poolse mannen in het pand aanwezig. Een onenigheid tussen de vier is vermoedelijk de aanleiding voor de steekpartij geweest. De gewonde man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op dit moment zijn de personalia van de mannen nog niet beschikbaar. Ook over de toestand van het slachtoffer is nu niet meer informatie bekend.

Laad meer Kerkrade

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…