Home Limburg Kerkrade Overvaller tabakswinkel in de kraag gegrepen

Overvaller tabakswinkel in de kraag gegrepen

Omstanders hebben gisteren in Kerkrade een overvaller in de kraag gegrepen nadat hij geprobeerd had een tabakszaak aan de Akerstraat te overvallen. De overvaller kwam rond 15.50 uur de winkel binnen, bedreigde de 56-jarige eigenaar met een mes en eiste geld. De eigenaar riep de overvaller toe te vertrekken en gooide enkele sloffen sigaretten naar hem. Daarop vluchtte de man zonder buit weg en rende in de richting van de Kampstraat.

Twee omstanders, die het geschreeuw van de eigenaar van de tabakswinkel gehoord hadden, zagen de overvaller wegrennen. Ze zetten de achtervolging in en konden hem iets verderop in de kraag grijpen. Ze zijn met hem teruggegaan naar de winkel, waar ze hem hebben overgedragen aan de politie.

Laad meer Kerkrade

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…