Home Limburg Heerlen Automobilist aangehouden na achtervolging

Automobilist aangehouden na achtervolging

Een 28-jarige man automobilist uit Landgraaf is in de nacht van maandag op dinsdag rond 04.30 uur op de Tunnelweg onder verzet aangehouden na een achtervolging. Een politiepatrouille wilde hem op de Einsteinstraat controleren maar de bestuurder stopte niet. Met hulp van een andere patrouille werd de verdachte uiteindelijk tot stilstand gebracht waarna hij zich verzette tegen zijn aanhouding. De verdachte verklaarde dat hij wel blauwe zwaailichten had gezien maar geen stopteken. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek terwijl zijn auto in beslag is genomen voor technisch onderzoek.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…