Home Limburg Kerkrade Twee mannen aangehouden voor gewapende overval

Twee mannen aangehouden voor gewapende overval

Een supermarkt aan de Markstraat in Kerkrade werd zondagavond rond 19.45 uur door een onbekende man overvallen. Hij bedreigde een van de personeelsleden met een steekwapen en vluchtte na een greep uit de kassa weg. Hier sprong hij achterop bij een andere persoon die buiten met een scooter op hem te wachten. Bij de overval raakte niemand gewond.

Onderzoek van de politie heeft er maandag geleid tot de aanhouding van 24-jarige uit Eygelshoven en een 22-jaar man uit Heerlen in een woning aan de Erensteinerstraat in Kerkrade. Onderzoek bleek dat de scooter waarmee beide verdachten de overval pleegde afkomstig was van diefstal. De scooter is in beslaggenomen en de beide mannen zijn in verzekering gesteld.

 

Laad meer Kerkrade

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…