Home Limburg Heuvelland Maastricht MVV Maastricht biedt tegenstand tegen de landskampioen uit Portugal

MVV Maastricht biedt tegenstand tegen de landskampioen uit Portugal

In het stadion van Spouwen-Mopertingen verloor de selectie van Martinus Ruijs weliswaar met 0-6 tegen de landskampioen FC Porto, maar de spelers boden goed tegenstand. Een hele tijd bleef het 0-0 en wisten de Maastrichtenaren op de helft van FC Porto te spelen. De nummer 8 op de wereld ranglijst opende de wedstrijd door een doelpunt van Varela alsnog.  Het was Castro van FC Porto die zijn naam genoot Castro op het verkeerde been zette en de ruststand op 0-3 wist te bepalen. Antonio Stankov miste op enkele centimeters na de 1-2 binnen te tikken voor rust.

Vroeg in de tweede helft kopte Jackson de bal fraai binnen en liet Bram Castro kansloos in de verre hoek. FC Porto tilde de stand na 0-5 middels een penalty waarna Bryan Smeets in de laatste minuten nog een goede kans kreeg op de eretreffer. Het was echter FC Porto dat nog 0-6 wist te scoren. “Deze prestatie van MVV tegen een dergelijke tegenstander hadden we echt niet verwacht. Een mooie prestatie van MVV” aldus enkele supporters van de Maastrichtse club.

MVV Maastricht - FC Porto (foto Unique Photo)
Laad meer Maastricht
Reageren niet mogelijk

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…