Home Limburg Heuvelland Maastricht Bryan Smeets behoudt een kostbaar punt voor MVV fans

Bryan Smeets behoudt een kostbaar punt voor MVV fans

Bryan Smeets (foto Unique Photo Video)

In een goed gevulde Geusselt speelde MVV Maastricht thuis tegen de Graafschap. De Graafschap, wist 5 duellen op rij te winnen. Het was echter Bryan Smeets die deze reeks in 2 minuten tijd wist te doorbreken en een kostbaar punt in Maastricht behield.

De Graafschap en MVV Maastricht wisten goede kansen te creëren en voetbalde dan ook voor de 3 punten. Zo was het al snel Marc Veldmate die kon intikken echter de reflex van doelman Joost Terol, die formeel te horen heeft gekregen dat de Graafschap volgend seizoen geen beroep meer doet op de doelman, weerhield de voorsprong voor de MVV fans.

Waar de Graafschap al vroeg in de tweede helft 0-2 wist te scoren was het Bryan Smeets die niet veel later in 2 minuten tijd de stand gelijk trok, onder leiding van scheidsrechter Wiedemeijer die het duel uitstekend aanvoelde en beoordeelde, waardoor een spannende tweede helft in Maastricht te zien was.

De sterren voor deze wedstrijd gaan naar Bryan Smeets. Kjell Knops, de speler die wederom uitstekend speelde en een voorzet nog op de lat zag belanden en Sjors Verdellen. Verdellen stond wederom sterk te verdedigen en redde de Maastrichtenaren tot 2 maal toe uitstekend van een punt verlies.

Tweede paasdag zullen de sterrendragers het opnemen tegen Telstar in Velsen-Zuid.