Home Limburg Brunssum Man rijdt met scooter in op politieagent

Man rijdt met scooter in op politieagent

Zondagavond is een 22-jarige man uit Brunssum met zijn scooter ingereden op een politieman in een poging om te kunnen ontsnappen. Dit gebeurde op de Hommertseweg in Hoensbroek toen twee motoragenten hem wilden controleren. De man parkeerde zijn scooter langs de kant van de weg. Op het moment dat beide agenten hun motoren hadden neergezet, reed de man opeens weg. Hij reed direct af op een van de twee agenten, die echter op tijd kon wegspringen. Hij gaf de man op de scooter daarbij een duw, waardoor de man met de scooter tegen een muurtje aanreed en kon worden gearresteerd.

Laad meer Brunssum

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …