Home Limburg Heerlen Aanhouding na mishandeling

Aanhouding na mishandeling

De politie heeft zaterdagnacht een 20-jarige man uit Heerlen aangehouden vlak nadat hij een 18-jarige plaatsgenoot had neergeslagen bij een uitgaansgelegenheid aan de Sourethweg in Heerlen. Het slachtoffer was korte tijd buiten bewustzijn en werd door ambulancepersoneel ter plaats onderzocht, hij hoefde verder niet naar het ziekenhuis. De politie was in het kader van de openbare orde aanwezig en kon snel ingrijpen. Over de aanleiding van de mishandeling is nog niks bekend, dit wordt verder onderzocht. De verdachte is ingesloten ten behoeve van dat onderzoek.

Laad meer Heerlen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …